Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Home
  • Issues
    • Current
    • Archives
  • Editorial Team
  • Author Guidelines
    • Writing Rules
    • Plagiarism Policy
    • Templates
    • Make a Submission
  • Announcements
  • Abstracting & Indexing
  • About
    • About the Journal
    • Referee Evaluation Process and Publication Policy
    • Privacy Statement
  • Contact
Search
  • Register
  • Login
  1. Home /
  2. Archives /
  3. Vol. 14 No. 2 (2021): 2021-2

Vol. 14 No. 2 (2021): 2021-2

					View Vol. 14 No. 2 (2021): 2021-2
Published: 2021-11-30

Full Issue

  • Front Pages

Articles

  • TUZLU TOPRAKLARIN HALOFİT BİTKİLER KULLANARAK FİTOREMEDİASYON YÖNTEMİYLE İYİLEŞTİRİLMESİ OLANAKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

    Hasan Er, Ramazan Meral, Yasemin Kuşlu
    101-110
    • PDF
  • NEMATOMORPHA ÜZERINE İNCELEME: EVCİL HAYVAN VE İNSANLARDAKİ YALANCI-PARAZİTİZM OLGULARI VE TÜRKİYE’DE Kİ DURUM

    Gökhan Eren, Şinasi Umur
    111-123
    • PDF
  • ARTAN SU İHTİYACI İÇİN DENİZ SUYU KULLANIMI VE ARITMA TEKNOLOJİLERİ

    Ayben Polat Bulut
    124-137
    • PDF
  • KÜRESEL ISINMAYA KARŞI RUMİNANTLARDA METAN EMİSYONUNU AZALTMAYA YÖNELİK BESLEME STRATEJİLERİ

    Onur Keser, Can Kutay
    138-159
    • PDF
  • BESİN ALERJİSİ VE AKILLI DİYETLER

    İrem Çakır, Eda Dokumacıoğlu
    160-174
    • PDF
  • TÜRKİYE’DE ORGANİK TARIMSAL ÜRÜNLERİN DURUMU VE TIBBİ-AROMATİK BİTKİLERİN ORGANİK TARIMDAKİ YERİ

    Ahmet Gümüşcü, Gönül Gümüşcü
    175-187
    • PDF
  • ETLERDE BAYAT LEZZET

    Tahir Yılmaz, Ahmet Güner
    188-201
    • PDF
  • HAVUCUN GASTRONOMİDE ALTERNATİF KULLANIM ALANLARI: FARKLI ÜRÜN DENEMELERİ

    Elif Çümen, Şeyda Bostancı
    202-215
    • PDF

Make a Submission

Make a Submission

Language

  • English
  • Türkçe

Information

  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians
Most Read Articles (Last 30 days)
  • SİRKADİYEN RİTİM VE SİRKADİYEN RİTMİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER
    141
  • Dünyanın Yerel Bilimi: Dinler Tarihi
    98
  • Türkiye’de Çevre Eğitimi
    93
  • ENDÜSTRİYEL KENEVİR ÜRETİMİ: YETİŞTİRME STRATEJİLERİ, SINIRLAMALARI, EKONOMİK BEKLENTİLER VE UYGULAMA ALANLARI
    91
  • ANTİOKSİDAN KAYNAĞI OLARAK BAZI TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER
    83

Keywords

The copyright of the journal belongs to the Anatolia Academy of Sciences

Anatolia Bilim Akademisi Limited Şirketi
Selahaddini Eyyubi  District, Tekke Street, No: 21,

Selcuklu
Konya / TURKEY

Phone  + 90 531 680 02 84  
 

Creative Commons License DERLEME is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.