Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Home
Issues
Current
Archives
Editorial Team
Author Guidelines
Writing Rules
Plagiarism Policy
Templates
Make a Submission
Announcements
Abstracting & Indexing
About
About the Journal
Referee Evaluation Process and Publication Policy
Privacy Statement
Contact
Search
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 14 No. 2 (2021): 2021-2
Vol. 14 No. 2 (2021): 2021-2
Published:
2021-11-30
Full Issue
Front Pages
Articles
TUZLU TOPRAKLARIN HALOFİT BİTKİLER KULLANARAK FİTOREMEDİASYON YÖNTEMİYLE İYİLEŞTİRİLMESİ OLANAKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
Hasan Er, Ramazan Meral, Yasemin Kuşlu
101-110
PDF
NEMATOMORPHA ÜZERINE İNCELEME: EVCİL HAYVAN VE İNSANLARDAKİ YALANCI-PARAZİTİZM OLGULARI VE TÜRKİYE’DE Kİ DURUM
Gökhan Eren, Şinasi Umur
111-123
PDF
ARTAN SU İHTİYACI İÇİN DENİZ SUYU KULLANIMI VE ARITMA TEKNOLOJİLERİ
Ayben Polat Bulut
124-137
PDF
KÜRESEL ISINMAYA KARŞI RUMİNANTLARDA METAN EMİSYONUNU AZALTMAYA YÖNELİK BESLEME STRATEJİLERİ
Onur Keser, Can Kutay
138-159
PDF
BESİN ALERJİSİ VE AKILLI DİYETLER
İrem Çakır, Eda Dokumacıoğlu
160-174
PDF
TÜRKİYE’DE ORGANİK TARIMSAL ÜRÜNLERİN DURUMU VE TIBBİ-AROMATİK BİTKİLERİN ORGANİK TARIMDAKİ YERİ
Ahmet Gümüşcü, Gönül Gümüşcü
175-187
PDF
ETLERDE BAYAT LEZZET
Tahir Yılmaz, Ahmet Güner
188-201
PDF
HAVUCUN GASTRONOMİDE ALTERNATİF KULLANIM ALANLARI: FARKLI ÜRÜN DENEMELERİ
Elif Çümen, Şeyda Bostancı
202-215
PDF
Make a Submission
Make a Submission
Language
English
Türkçe
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Most Read Articles (Last 30 days)
SİRKADİYEN RİTİM VE SİRKADİYEN RİTMİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER
143
Cannabis sativa L.: ORIGIN, DISTRIBUTION, TAXONOMY AND BIOLOGY
93
ORMAN GÜLÜ BALI (DELİ BAL) TOKSİKASYONU
39
ARKELERİN BİYOTEKNOLOJİK UYGULAMALARI
38
ANTİOKSİDAN KAYNAĞI OLARAK BAZI TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER
36
Keywords